STICKS, AMBASSADEUR VAN FC ZWOLLE UNITED, LANCEERT ‘HIER ZIJN WE WEER’ TIJDENS THUISWEDSTRIJD TEGEN GO AHEAD EAGLES OP 12 FEBRUARI 2012

Vandaag is het zover! De song voor FC Zwolle United, van de trotse ambassadeur Sticks, is te downloaden via http://www.fczwolle.nl en http://www.fakkelteitgroep.nl.

Sticks, ambassadeur van FC Zwolle United: ,,Graag verbind ik mijn naam aan de projecten voor de Zwolse jeugd. Deze hebben mij geïnspireerd tot het maken van de song en videoclip voor FC Zwolle United. De vaste videomaker van de Fakkelteitgroep, Herb Alfonso, heeft de videoclip gemaakt en A.R.T. heeft de plaat geproduceerd. Perfect dus!”

Om ervoor te zorgen dat het hele stadion op de 12e massaal mee kan rappen, worden flyers verspreid met de songtekst erop. FC Zwolle hoopt dat iedereen uit volle borst meedoet en zo de spelers aanmoedigt tijdens de IJsselderby FC Zwolle – Go Ahead Eagles.

Sticks
In 2001 vormde Sticks samen met Phreako Rico en DJ Delic de rapformatie Opgezwolle. Nadat het gerenommeerde platenlabel Top Notch veel succesvolle albums van Opgezolle heeft uitgebracht, komt in 2007 het nieuws dat Opgezwolle uit elkaar gaat. Delic gaat op wereldreis, maar Sticks en Rico blijven rappen. Tegenwoordig maakt Sticks deel uit van de rapformatie Fakkelbrigade. De groep werd in 2008 opgericht en bestaat uit Sticks, Rico, A.R.T., James en Typhoon. Voor zijn werk heeft hij meerdere prijzen ontvangen, zoals de zilveren harp, meerdere state-awards, essent-award en de 3voor12 plaat van het jaar. Tegenwoordig is hij docent aan de HBO/rockacademie Tilburg en MBO/HermanBrood-academie te Utrecht, maakt hij radio voor FunX en begeleidt hij artiesten via het platform www.fakkelteitgroep.nl.

Maatschappelijk actief
FC Zwolle United is een succes! Samen met de partners (o.a. onderwijs, zorginstellingen, sportorganisaties, gemeente, SportService Zwolle) krijgen bestaande en nieuwe (maatschappelijke) projecten de inhoud die past bij hun omgeving en betekenis! FC Zwolle United zal in de komende jaren verder groeien. Als organisatie, maar ook in maatschappelijke zin binnen de regio Zwolle. Het begrip BVO krijgt een nieuwe betekenis voor FC Zwolle: Betrokken Voetbal Organisatie. Door mensen, voor mensen! Nu ook op Twitter (@fczwolleunited) en op Facebook.

Download ‘Hier Zijn We Weer’ gratis via deze link: http://j.mp/AxtCiN

Het beste in beeld

Neem contact op